Lajme dhe Ngjarje

Vendimet e mbledhjes së Bordit të FVK-së, mbajtur me dt.03.02.2017

06.02.2017

Mbledhja e dytë e Bordit të FVK-sëmë shumë

Kuvendi Zgjedhor

04.12.2016

Ne Kuvendin Zgjedhor te mbajtur me 03.12.2016,iu dha besimi Kryetarit te tanishem Dr.Abedin Ibrahimit edhe per nje mandat katervjeqar,si dhe per Nenkryetar Blerim Gergurit.Per here te pare Nekryetare e FVK-se u zgjodh Feime Shala ish volejbolliste e shquar e Drites se Gjilanit.më shumë

FVK sot mbajti konferencë për media

18.11.2016

FVK sot mbajti konferencë për media lidhur me pranimin e FVK-së në CEV me drejta të plota, si dhe për Kupën e FVK-së e cila fillon këtë fundjavë në konkurrencën e meshkujve.më shumë

previous

1-3 Nga 325

next

Rezultatet e ligave:

SUPERLIGA - Meshkujt

Nr.Ekipi N.P.
1.Luboteni 721
2.Prishtina Volley 819
3.Peja 815
4.Drenica-R&Rukolli 714
5.Theranda 810
6.Vushtrria 88
7.As Vushtria 85
8.Prishtina 81

KOLEGJI UNIVERSI SUPERLIGA - Femrat

Nr.Ekipi N.P.
1.Drita 822
2.Skenderaj 820
3.Kastrioti 817
4.Prishtina Volley 816
5.Prishtina 87
6.Drenasi 85
7.Ferizaj 85
8.Gryka 84

Liga e I-rė - Meshkujt

Nr.Ekipi N.P.
1.Prishtina Voley 39
2.Vushtria 36
3.Ulpiana 33
4.Shterpce 30

Liga e I-rė - Femrat

Nr.Ekipi N.P.
1.KVF Ferizaj 719
2.Gryka 717
3.Ulpiana 716
4.Fushë Kosova 714
5.Trepça 79
6.Akademia Drita 75
7.Arbëria 74
8.Prishtina Junior 70